Sivut

perjantaina, lokakuuta 28

i need you

En oo taaskaa oikee jaksanu kirjottaa ku ei oo ollut mitää kirjotettavaa, viikkoon en näköjää en ole kirjottanu :D
Mutta ny alko viikonloppu ja siittä tulee perinteisesti aika tylsä ... Jenica lähtee leirille ja mä olen kotona tavallaa yksin, onha seurassa kuitenki äiti ja nella. :)

Jos vaikka alkais miettii jotain leffa ideoita mitä kattos. Nyt on huono ku fintv lopetettiin ja nordictv on maksulline niin vaihtoehtoiks jää vaan netistä jotkut missä ei oo tekstiä tai sit näitä vanhoi samoja mitä meil on kotona. Ideana ois vaikka huomenna kattoo harper's island, eli siis oisko parivuotta si tullu telkkarit sarjana, ja kattelisin ne si tääl kotona ku on toi dvd juttu:D Mut se on himo hyvä:) katoin jo sen sillon ku se tuli telkkarista, ehkä pari jäi näkemättä mut samapa tuo;)


Rakensin taas itteleni kivat kynnet ! tai ainakin mun mielestä :)



kulta&valkonen on KICKSist
 ja lumenen pinkihtävä on jostai peruskaupasta,
 mitä en muista ku ostanu aijemmin:)

Nois kahessa on pieni suti nii nillä on helppo tehä kaikkea tommosia:) Nois kynsis ei oo kyl geeliä alla  nii  lähtee varmaa pian d: oon harkinnu ostavan uuden UV- uunin ku toi mun nykynen uuni on tokmannilta nii tulis jotain vähä laadukkaampaa:) Jos vaikka sais 40-50 jostain nii ois hyvä(;


Saatiin koulu kuvat täs joku päivä sitten ja en ollut tyytyväinen omaa kuvaa. Näytän siltä et säikähin just jotai ennenku se räpsäs kuvan joten suunnitellut sitä pistävä mihkää mut tossa on meijä koko koulu, on tol reunas jtn virolaisiiki mut eheeise mitää :D Ja reunoista puuttuu muutamii näköjää:)

Mut en kerkee tän enenpää tänää kirjotella nii huomisii meibi(::

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)